TurnDoeDag recreatie

Beste recreatieleden,

Als het goed is hebben de meeste van jullie inmiddels een mail ontvangen voor deze jaarlijks terugkerende activiteit! Mocht je de mail niet hebben ontvangen, dan kun je je via deze weg aanmelden.

Deze activiteit is speciaal voor de leden van 6 jaar en ouder die één keer in de week een uurtje in een van onze recreatiegroepen turnen (dus niet in voor de kleuters)

Voor het derde jaar op rij verzorgen we voor alle recreanten van de vereniging een TurnDoeMiddag op zaterdag 14 november in de turnhal aan de Vijfkamplaan.

Op deze middag kan er in twee sessies geproefd worden aan de mogelijkheden van de turnhal. Heb jij zin om op een grote trampoline te springen, aan een echte brug te hangen of de blokkenbak in te duiken?

In twee sessies wordt er in kleine groepjes op de verschillende toestellen in de turnhal gewerkt aan turnonderdelen die we niet altijd in de normale lessen kunnen doen!

De eerste sessie is van 14.15 tot 15.45 uur en de tweede sessie is van 16.00 tot 17.30 uur.

Lijkt jou het leuk om eens in die echte turnhal te staan? Geef je dan snel op, want er is in elke sessie maar plaats voor 50 kinderen! 

Opgeven kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1jcLDIWBqfShk4uCfaSRVBYDgfC5nWav2_2iuc9nPCMo/viewform?usp=send_form

Deelname is gratis.

LET OP: deze middag is alleen voor meisjes en jongens die in de recreatiegroepen turnen. De kleuters mogen helaas niet deelnemen.

We hopen velen van jullie te zien op 14 november!

Groetjes,

Het bestuur van ETV Olympia

Sven, Petra en Floortje