ETV Olympia is een Eindhovense turnvereniging met een rijk aanbod aan lessen voor jong en oud. Bij ETV Olympia kun je zowel op recreatief- als op wedstrijdniveau je sport beoefenen. Wij zijn er voor verschillende doelgroepen, zoals freerunnen, jongensturnen, kleutergymnastiek en uiteraard turnen voor meiden. De lessen worden verzorgd door kwalitatief goed opgeleide trainers met de juiste ervaring en diploma’s. En omdat we verspreid zijn over heel Eindhoven, wordt er altijd wel een les bij je in de buurt gegeven.

ETV Olympia is op 18 april 1996 in Eindhoven opgericht. De vereniging is ontstaan door een fusie van drie verenigingen die actief waren in Eindhoven: Eindhovense TurnVereniging Olympia, Rust Roest en Tongelre. Ook vandaag de dag werkt ETV Olympia nauw samen met andere Eindhovense gymnastiekverenigingen. Zo heeft ETV Olympia samen met PSV Gymnastiek een beleidsplan opgesteld. Dat heeft geleid tot een nauwe samenwerking. Er is bijvoorbeeld een gezamenlijke technische commissie en een gezamenlijke activiteitencommissie.

TRAINERS

Bij ETV Olympia draait het uiteindelijk om de lessen die we voor onze leden verzorgen. Goede en enthousiaste trainers zijn daarvoor onmisbaar! ETV Olympia heeft een technische commissie die onze trainers helpt om de lessen op een goede manier te kunnen geven: door het aanbieden van goede opleidingen, het zorgen voor goede materialen én voor een goede organisatie om de lessen heen. We stellen onze trainers graag aan je voor.

BESTUUR

Naast de trainers heeft ETV Olympia een bestuur dat ervoor zorgt dat alles binnen de vereniging draaiende blijft. Denk daarbij aan het onderhouden van contacten met de gemeente, de ledenadministratie, de financiën en de communicatie met leden. Ons bestuur bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, en iemand die de ledenadministratie verzorgt. Daarnaast zijn er vrijwilligers actief die het bestuur ondersteunen, bijvoorbeeld bij het uitwerken van het beleidsplan en de communicatie via de website en met leden.

VERTROUWENSPERSOON

Graag stel ik me hierbij voor als vertrouwenspersoon van ETV Olympia.
Mijn dochter turnt sinds 2016 bij ETV Olympia, begonnen als recreant turnster en later in de wedstrijdgroep (3e divisie).
Vanuit mijn werk heb ik ervaring in het werken met mensen – kinderen, jongeren en volwassenen- in de sociale sector. Na 12 jaar sociaal cultureel werk, ben ik inmiddels alweer 6 jaar werkzaam bij Stichting Leergeld.
Als vertrouwenspersoon binnen ETV Olympia vind ik het belangrijk om goed en makkelijk bereikbaar te zijn indien nodig voor iedere turnster /sporter en/of de ouder(s)/ verzorger(s), vrijwilligers en bestuursleden. Een melding kan eventueel ook anoniem gedaan worden.
Ik zal een luisterend oor bieden en samen kijken naar de mogelijkheden- waarbij de melder de regie heeft wat de melder hiermee wil doen en in welk tempo.
Ik wil benadrukken dat ik hierin onafhankelijk en objectief ben en als je iets deelt, dit volledig vertrouwelijk is. Ik heb geen andere functie binnen de vereniging.
Samen zorgen we voor een veilig sportklimaat binnen de vereniging.

Contactgegevens:
Anke Turksma
Tel: 0641218653
E-mail: anketurksma_at_hotmail.com

CONTACTGEGEVENS

Heb je vragen over de trainingen, de trainers, het bestuur of een algemene vraag? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Je kunt ons het beste bereiken via e-mail: info@etvolympia.nl

Wij zorgen er voor dat het bij de juiste persoon komt, we proberen binnen 1 week te reageren.

Telefoonnummer:
06-49511071, bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 14:00 en 21:00,

Phone number:
06-49511071, available on monday through friday between 2pm and 9pm.

 

VACATURES

ETV Olympia is regelmatig op zoek naar trainers en stagiaires om ons team van sportieve en betrokken train(st)ers te versterken!

Ben je als trainer op zoek naar een (nieuwe) vereniging? Of heb je interesse in een stageplaats bij ETV Olympia? We komen dan graag met je in contact!

Bekijk de vacatures

SPONSEREN

Om de turnsport betaalbaar te houden, zijn we altijd op zoek naar sponsoren.

Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden van onze vereniging? Of wilt u sponsor worden?

Neem contact met ons op