VACATURE TRAINER RECREATIE

ETV Olympia is op zoek naar een enthousiaste trainer, die les wil geven aan een recreantengroep die graag wat meer uitdaging heeft, in de leeftijd van 9 tot 12 jaar.

Ervaring & opleiding

We verwachten dat je al ervaring hebt met het geven van of assisteren bij turntrainingen. Bij voorkeur heb je een niveau 3-opleiding van de KNGU. Maar je kunt ook reageren als je bereid bent om trainingen te volgen en je in te zetten voor onze vereniging. Er zijn binnen onze vereniging namelijk verschillende mogelijkheden voor het volgen van eventuele bijscholingen.

Wat verwachten wij van je?
  • Het voorbereiden van de lessen. Het gaat uitdrukkelijk om een recreatie-plus groep, dus we verwachten dat je leuke lessen kunt samenstellen met voldoende uitdaging voor deze turnsters.
  • Het geven van de lessen met ondersteuning van een assistent. Naast een assistent kunnen tijdelijk ook studenten als stage ondersteunen bij de lessen.
  • Een betrokken instelling om bij te dragen het verenigingsgevoel bij ETV Olympia. Dit betekent dat je contact hebt met collega (recreatie)trainers en het bestuur, waar mogelijk ondersteunt bij algemene activiteiten, zoals clubkampioenschappen en activiteiten door de vereniging.
  • Verder heb je een enthousiaste en ondernemende instelling en de ambitie om kwalitatief goede lessen te verzorgen.
Interesse?

Is je interesse gewekt? Neem dan zeker contact met ons op! Wil je meer informatie over de vereniging, de trainingsuren of financiƫle vergoeding? Reageer dan op onderstaand e-mailadres en wij nemen contact met je op.

Contact

Heb je interesse? Stuur dan een reactie naar onze voorzitter Sven de Loijer via voorzitter@etvolympia.nl.