IAG Sportevent ‘Verenigingsactie’

Verenigingsactie

Heb jij altijd al willen turnen op de vloer van oud ETV Olympia turnster Tisha Volleman, op de vloer van het Superkids trio Elastic Fantastic of in de ringen willen hangen van Yuri van Gelder? Dan is dit een unieke kans voor jou samen met je vriendjes en vriendinnetjes! Tijdens het IAG Sportevent van 5 t/m 8 mei 2016 te ‘s Hertogenbosch kan deze droom werkelijkheid worden. Gedurende deze dagen worden er verschillende workshops aangeboden door bekende sporters en coaches voor jong en oud…

Lijkt dit jou leuk? Meld je dan direct aan via:  https://iagsportevent.clubkit.nl/

Op deze speciale inschrijfsite staan alle workshops beschreven en kun je gelijk boeken voor je eigen IAG-dagprogramma.

Je kunt een keuze maken uit ruim vijftig workshops, waarin je veel kan leren en kennis kan maken met wat sport, show en entertainment bieden: zoals diverse moderne, klassieke en exotische dansvormen, theater en bewegen op muziek en zang, vele soorten gym-, spring, vecht-, bal-, fit-, demo- en freestyle sporten, creatieve bezigheden zoals knutselen, schilderen, schetsen en tekenen, alsmede acrobatiek en circusvaardigheden.

 

 

 

 

Uitleg inschrijfprocedure

* Je neemt deel aan 3 [drie] workshops. Daarnaast kun je ook sporten op het Beweegplein van het IAG, topsporters ontmoeten en gaan kijken bij de vele spannende wedstrijden en mooie shows.

– De drie gekozen workshops dienen allemaal op één dag gevolgd te worden

– Je bent pas ingeschreven als je betaald hebt; dit kan direct en veilig op de speciale inschrijfsite via iDeal

– Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving. Deze bevestiging is ook meteen je toelatingsbewijs op het IAG. Je kunt het tijdens het event op je telefoon tonen of uitprinten.

– Maximaal worden 20 deelnemers per workshop ingeschreven. Vol = Vol! 

* Als deelnemer aan de workshops kun je geld verdienen voor je vereniging! Als je je opgeeft voor de workshops van het IAG, dan steun je ETV Olympia als je dit opgeeft bij inschrijving. De inschrijfkosten voor de workshops bedragen €15,50 (incl. €0,50 administratiekosten) waarvan €10,- gedoneerd wordt aan je eigen vereniging. Dit houdt dus in dat bij inschrijving de vereniging per deelnemer tweederde deel van de inschrijfkosten ontvangt.