ETV Olympia is regelmatig op zoek naar trainers en stagiaires om ons team van sportieve en betrokken train(st)ers te versterken! Ben je als trainer op zoek naar een (nieuwe) vereniging? Of heb je interesse in een stageplaats bij ETV Olympia? We komen dan graag met je in contact! Stuur in dat geval een bericht naar info@etvolympia.nl

PER DIRECT OP ZOEK NAAR NIEUWE MENSEN VOOR BESTUUR

ETV Olympia wordt bestuurd door vrijwilligers die zich naast hun ‘gewone’ werk een aantal uur per week inzetten voor de vereniging. Omdat twee van deze vrijwilligers na dit seizoen stoppen, hebben we dringend extra krachten nodig om in het bestuur te komen of het bestuur te ondersteunen. Daarom doen we met dit bericht aan oproep aan jullie allemaal: wie komt ons versterken?

Hoe kun je ons helpen?
Iedereen die vanaf een uurtje tijd per week kan vrijmaken om de vereniging te helpen, vragen we om zich te melden. We komen dan graag met je in gesprek om te kijken welke taken je zou kunnen doen. Hieronder vind je enkele voorbeelden van bestuurstaken en van ondersteunende taken die er liggen.
– Maken agenda voor bestuursvergadering en notuleren
– Betalen facturen en bijhouden financiële administratie
– Controleren van boekhouding
– Beantwoorden e-mail van leden
– Website up-to-date houden en stukjes schrijven voor social media

Redenen om je aan te melden
Zonder vrijwilligers die zich inzetten voor de vereniging, kan de vereniging niet bestaan. Door je in te zetten voor de vereniging, blijf je op de hoogte van ontwikkelingen en kun je mee bouwen aan de vereniging. Je werkt samen in teamverband aan een duidelijk doel: een brede gymnastiekvereniging voor Eindhoven waar leden in alle buurten en in verschillende disciplines met plezier kunnen sporten.

Interesse?
Neem dan zeker contact met ons op! Wil je meer informatie over de vereniging of het bestuur? Reageer dan via info@etvolympia.nl en wij nemen contact met je op.

TRAINER JONG TALENT

We zoeken een enthousiaste trainer, die les wil geven aan een jongtalentgroep van meisjes in de leeftijd tussen de 6 & 8 jaar die graag aan wedstrijden mee willen gaan doen.

Bekijk de vacature

TRAINER RECREATIE

We zijn op zoek naar iemand die ons team van sportieve en betrokken trainers komt versterken! Ben jij een enthousiaste trainer, die les wil geven aan een recreantengroep in de leeftijd van 9 tot 12 jaar, die graag wat meer uitdaging heeft?

Bekijk de vacature

TRAIN(ST)ER/GYMLERAAR BODYGYM

We zijn op zoek een enthousiaste gymleraar/train(st)er die les wil geven aan een dames 50+ groep.

Bekijk de vacature

STAGE

Bij ETV Olympia zoeken wij regelmatig stagiaires die binnen hun opleiding in de praktijk ervaring willen opdoen met de turnsport. Je wordt daarmee gedurende je stageperiode onderdeel van ons team van sportieve en betrokken trainers.

Bekijk de vacature