PER 1 FEBRUARI STOPPEN DE TRAMPOLINE LESSEN!!

PROEFLESSEN ZIJN OOK NIET MEER MOGELIJK.

Leeftijd: 6 tot 16 jaar
Meisjes/Jongens

Voor wie?

Beginners of gevorderden die graag onder professionele begeleiding willen leren springen.  Iedereen kan het doen.  Een gymnastiekachtergrond is niet nodig voor trampolinespringen.


Leerdoelen trampolinespringen

Springen op de trampoline, steeds hoger, hoger en hoger. Salto’s, schroeven en draaien in allerlei soorten en maten, dat is trampolinespringen. Hoge, maar vooral mooie sprongen en salto’s maken is geweldig om te doen. Al springende leer je je spieren te beheersen en te coördineren. Je verfijnt je gevoel voor evenwicht, ruimte, tempo en ritme, waardoor er op een plezierige manier in een razend tempo nieuwe sprongen worden aangeleerd.

Het gaat het er om zo hoog mogelijk de lucht in te springen en dan in de lucht te draaien. De bedoeling is dat je zo neerkomt, dat je meteen weer goed kunt afzetten voor een volgende sprong. Het aparte zweefgevoel wat dat oplevert, is volgens de beoefenaars een fantastisch gevoel.

De trainingen bestaan uit twee groepen; beginners en gevorderden.  Elke trampolineles start met een warming-up, waarna de springers over de trampolines worden verdeeld. Je krijgt les op één trampoline en kunt dan op de andere trampoline oefenen. Vaak krijg je een opdracht mee, soms mag je ook ‘vrij springen’ op de oefentrampoline.


Contributie per jaar

Eénmalig inschrijfgeld: € 10

Clubcontributie: € 151,00

De clubcontributie wordt in twee delen vooraf geïncasseerd. Voor de periode september – januari wordt de helft eind augustus / begin september geïncasseerd. Voor de periode februari – juni wordt de tweede helft eind januari / begin februari geïncasseerd. Je start met betalen vanaf het moment dat je lid wordt.

Opzegging van het lidmaatschap is uitsluitend mogelijk m.i.v.  1 september of 1 februari. Opzeggen kan door een mail te sturen naar ledenadmetvolympia@live.nl . Als u niet voor deze datum opzegt, bent u automatisch voor de daaropvolgende periode lid en betaalt u ook de contributie.


Lestijden en locatie

Trampolinespringen

Woensdag*
Leeftijd: 6 t/m 10 jaar
18:00 – 19:00
De Vijfkamp, Vijfkamplaan, Eindhoven

Woensdag*
Leeftijd: 11 t/m 14 jaar
19:00 – 20:00
De Vijfkamp, Vijfkamplaan, Eindhoven

Vrij Trampolinespringen

Woensdag
Leeftijd: vanaf 15 jaar
20:00 – 21:00
De Vijfkamp, Vijfkamplaan, Eindhoven


Inschrijven en Proeflessen

Proeflessen

Om de sfeer en groep te ervaren, is het mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen.  Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken, maar kunt u gewoon bij een les binnenlopen. Ook bij lessen die vol zijn, kan een proefles gevolgd worden.

Heeft u toch nog vragen naar aanleiding van de bovenstaande informatie dan kunt u ons bereiken op recreatief@etvolympia.nl

Inschrijven

Inschrijven kan enkel via het inschrijfformulier dat te verkrijgen is bij de train(st)er van de groepen.


PER 1 FEBRUARI STOPPEN DE TRAMPOLINE LESSEN!!

PROEFLESSEN ZIJN OOK NIET MEER MOGELIJK.